Diversitat, Igualtat i Inclusió Laboral

Data d'inici  03 / 05 / 2019 Data de finalització  03 / 05 / 2019 Professorat responsable  Xema Sanchez Alcon coordinador Grup Polítiques Socials de la Intersindical Valenciana

Certificat per --


Objectius
INTERSINDICAL VALENCIANA, un sindicat de classe, assembleari, feminista, defensor dels serveis públics, està compromès com no podia ser d’altra manera amb les persones en risc d'exclusió social a causa de le seves situacions de dependència o diversitat. La nova llei de Serveis Socials Inclusius (LSSI) és un repte i una oportunitat per a donar suport a les persones no només amb l'objectiu de atendre-les en unes condicions dignes, sinó també d'apoderar-les perquè desenvolupen la seua autonomia personal i social.
Intersindical Valenciana, a través del Grup de Polítiques Socials(GPS), ha desenvolupat un projecte denominat “Intersindical Inclusiva” perquè desitja fer-se càrrec d'aquestes qüestions potenciant en la seva organització sindical aquest suport als col·lectius de persones amb diversitat funcional i salut mental.
Per aquest motiu, us convidem a participar en una JORNADA matinal de portes obertes on poder dialogar sobre aquestes noves realitats, posant damunt la taula, les dificultats i les problemàtiques d’aquestes persones i amb l’esperança convençuda perquè hi formen part d’una d'inclusió laboral real.

Continguts
10h. Obertura de la jornada i presentació de participants.
10,30h-11,30h. Taula Rodona amb representants polítics, sindicals i persones amb diversitat i de suport.
Tema: “Possibilitats socials i laborals de les persones amb diversitats”.

11.30-12.00. Descans-café.

12.00-13h. Llavors de futur. Experiències associatives i personals de persones que s'apoderen.

13- 14h. Dinàmiques de grup participatives(dansa inclusiva, vídeos de superació personal, cants de lluita i esperança...)

Criteris d'avaluació
No cal

Informació
L'ESFMB es reserva el dret a modificar les dates de realització del curs, informació que rebràs amb antelació suficient.

PLACES LIMITADES.
Per a realitzar l'inscripció fes clic ací abans 31/03/19
Àrea i nivell Serveis socials
Competències professionals Inclusió
Modalitat Presencial Lloc de realització C/Juan de Mena, 18-baix de València
 
Horari De 10 a 14:14h
Normbre d'edicions 1 Màxim de participants 60 Mínim de participants 15 Total d'hores 4
Preu per a l'afiliació 0 Preu per a no afiliades 0

Curs finalitzat