Pau i solidaritat

Comunicat sindical davant dels fets d’Argentina

El sindicalisme de classe de les diferents nacions de l’Estat Espanyol, vol transmetre a l’opinió pública la seua opinió sobre el que està succeint a l’Argentina aquests últims mesos, i que ens preocupa profundament.

10 / 01 / 2018 | Intersindical

La classe treballadora Argentina està patint un atac terrible als drets laborals i socials conquerits a força de lluita durant anys. Si bé és cert que en aquesta ocasió, la dreta de Macri ha arribat al poder després d’haver guanyat unes eleccions, les seues polítiques econòmiques i socials i la repressió policial i militar desenvolupada per protegir aquestes polítiques són més pròpies d’una autèntica dictadura.

Signat per STEILAS, CUT Galiza, Intersindical Valenciana, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), FSOC Canarias, CUT Aragon, LAB Euskal Herria, ESK Euskal Herria, Sindicat COS Països Catalans, Intersindical CSC de Catalunya, SAT Andalucia, Confederación Intersindical Galega (CIG), CSI Asturies i Intersindical Canaria.

Comunicat complet ací.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.