Política social

Manifestacions i Concentracions de POBRESA ZERO

LES PERSONES PRIMER!

16 / 10 / 2015 | Intersindical

Baix el lema “LES PERSONES PRIMER, EXIGIM GOVERNS RESPONSABLES AMB ELS DRETS HUMANS” POBRESA ZERO convoca Concentració de Castelló divendres 16 - 11:30 h. Pl. Ajuntament, Dissabte 17 Manifestació en València a les 18 h. pl. Alfons el Magnànim i Concentració en Alacant - 18 h. Explanada junt a la Concha.

Sota el lema “LES PERSONES PRIMER, EXIGIM GOVERNS RESPONSABLES AMB ELS DRETS HUMANS” POBRESA ZERO organitza del 13 al 17 d’octubre diverses manifestacions i concentracions contra la pobresa en tota la comunitat valenciana amb motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa el 17 d´octubre, Dia Internacional contra l´eradicació de la pobresa. Fem una crida a la participació de totes les persones i organitzacions per a exigir governs responsables amb els drets humans i el fi de la pobresa!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.