Mobilitzacions

CICLO: la lluita que no s’atura

Després de diversos mesos de reunions ahir es va constituir la Coordinadora de sindicats i col·lectius per la lluita obrera (CICLO)

Constitució de la Coordinadora de sindicats i col·lectius per la lluita obrera (CICLO)
Constitució de la Coordinadora de sindicats i col·lectius per la lluita obrera (CICLO)
02 / 12 / 2017 | Intersindical

L’ofensiva creixent del sistema capitalista amb els seus centres de poder deslligats del control democràtic i ciutadà contra els drets laborals i socials de la classe treballadora requereix de respostes col·lectives d’ampli espectre.

La plataforma CICLO funcionarà sobre bases participatives i democràtiques

CICLO naix amb la finalitat d’organitzar i estendre la solidaritat amb les lluites de la classe treballadora i les mobilitzacions en defensa dels drets socials i cívics. Una plataforma que funcionarà sobre bases participatives i democràtiques. Hi formen part els estibadors del port de València representats per Coordinadora-Somt, els taxistes d’Elit Taxi i la Federació Sindical del Taxi de València i Província, la Intersindical Valenciana, el moviment social Anem, el Front Cívic Som Majoria, els Iaioflautes i el moviment estudiantil Acontracorrent.

Però esperem que nous col·lectius en lluita, organitzacions i moviments socials s’adherisquen a CICLO Vlc i impulsem així totes juntes amb més força la lluita de la classe treballadora.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.