Ocupació pública

Per una ocupació de qualitat a Castelló

Reunió d’Intersindical Valenciana i Castelló en Moviment sobre ocupació a l’Ajuntament de Castelló.

Reunió entre Intersindical Valenciana i Castelló en Moviment sobre ocupació.
Reunió entre Intersindical Valenciana i Castelló en Moviment sobre ocupació.
27 / 12 / 2017 | Intersindical

A petició de Castelló en Moviment, Intersindical Valenciana i aquest grup polític municipal, es van reunir divendres 22 de desembre per intercanviar opinions sobre l’oferta pública d’ocupació a l’Ajuntament de Castelló.

Castelló en Moviment va explicar al sindicat la seua proposta als pressupostos de 2018, d’augmentar la contractació de persones amb risc d’exclusió i pobresa, incrementant els contractes dels Jornals de Vila de 88 a 500.

Intersindical Valenciana considera aquesta proposta molt favorable per a la creació de llocs de treball temporals a l’Ajuntament. Tanmateix, cal un procediment més àgil de selecció del personal, que facilite les tasques burocràtiques, i que, abans de la contractació, els llocs de treball que s’ocuparan estiguen definits, de manera que s’afavorisca l’adaptació de les noves persones contractades dins de l’Ajuntament, així com la millora dels serveis a la ciudadanía.

Altres qüestions que també es van tractar a la reunió són com solucionar el problema dels llocs de treball ocupats per persones interines durant molt de temps. Intersindical Valenciana aposta per les mesures de consolidació de les persones i per valorar l’experiència laboral en els processos selectius de les places existents.

Per últim, entre altres temes, es van intercanviar opinions sobre l’oferta pública d’ocupació i els criteris de selecció i baremació de mèrits de l’Ajuntament de Castelló. Intersindical Valenciana pensa que, sempre que hi haja oposicions, cal oferir un nombre de places suficients per cobrir el dèficit estructural de llocs de treball. Castelló en Moviment també manifesta la necessitat d’estudiar la creació de criteris de selecció diferenciats per categories laborals, la qual cosa es considera interessant.





Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.