Repressió sindical

Judici contra la sanció al company Vicent Maurí

Dimecres 14 de febrer, a les 10:30 hores, al Jutjat del Contenciós Administratiu n.º 9, tindrà lloc un judici contra la sanció imposada a Vicent Maurí, portaveu i membre del Secretariat de la Intersindical Valenciana, per ser “organitzador” d’una concentració no comunicada que va tindre lloc el 29 d’octubre de 2015.

Juí a Vicent Maurí, en gener de 2014.
Juí a Vicent Maurí, en gener de 2014.
13 / 02 / 2018 | Intersindical

Aquesta concentració, que es va fer al Campus de Blasco Ibáñez, de la que el nostre company no va ser l’organitzador, es va convocar en solidaritat amb els activistes anarquistes detinguts a diverses poblacions. No és la primera vegada que se sanciona o es jutja al nostre company o a altres persones de la Intersindical Valenciana per participar en mobilitzacions socials o sindicals.

Per Intersindical Valenciana, aquesta sanció és una mostra més de la repressió contra activistes socials i sindicalistes que s’està fent des del govern espanyol. Per això, s’ha recorregut davant dels tribunals, per acabar amb la impunitat del govern contra aquelles persones que lluiten contra les lleis que pretenen fer callar la protesta social i sindical en un moment de retallades, de polítiques antisocials i contràries als interessos de la majoria de la població.



Comentaris
Vicent Serra Seva
13 / 02 / 2018 - 23:33

Tot el meu suport. No podem permetre al PPSOECS
Cal fer fora aquesta gent.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.