Eleccions sindicals

Eleccions sindicals Ford

15 / 02 / 2015 | Intersindical

El Consell Confederal de la Intersindical Valenciana, reunit a la ciutat de València, dissabte 14 de febrer, ha acordat per unanimitat una resolució de suport al STM - Intersindical Valenciana. Aquesta diu:

“El Consell Nacional de la INTERSINDICAL VALENCIANA davant les eleccions sindicals a celebrar en Ford - Espanya el pròxim dia 17 de març se solidaritza i mostra el seu suport a les candidatures del Sindicat de Treballadors i Treballadores del Metall - Intersindical Valenciana (STM - Iv). Hui més que mai és necessari el sindicalisme assembleari i participatiu, practicat per la Intersindical Valenciana, per frenar les polítiques discriminatòries de l’empresa, en convivència amb els dos sindicats majoritaris”.

Vídeo electoral del STM
https://www.youtube.com/watch?v=cXY2yfieANw
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.