Violència contra les dones

Intersindical a la taula redona sobre violència de gènere

Foto: Sala Russafa
Foto: Sala Russafa
05 / 10 / 2016 | Intersindical

Intersindical ha participat en la taula redona ‘Violència de gènere, el paper de la cultura a la conscienciació social’, organitzada per la Sala Russafa amb motiu de la presentació de l’obra de teatre Moby Dick, el mal d’amor, de Toni Aparisi, sobre la violència contra les dones en l’àmbit de parella.

La intervenció de la coordinadora de l’Àrea de les Dones d’IV ha versat sobre les situacions i models que perpétuan la violència masclista, especialment la incidència de la crisi en aquesta.
La Mesa de debat ha contat amb les intervencions d’Isabel Lozano, regidora de l’ajuntament de València;  Isabel Garcia, diputada; Rosa Guiralt, fiscal delegada de Violència de Gènere; Pilar Gil, responsable de l’Oficina d’Atenció a Víctimes i Amàlia Alba, presidenta de Dones Progressistes, així com el director de l’obra -Toni Aparisi- i Chema Cardeña -actor i director d’escena- com a moderador.

Totes les participants han felicitat als autors de l’obra i destacat la necessitat d’iniciatives com aquesta i la importància de la cultura en la transmissió de valors d’igualtat i contra les violències masclistes.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.