Intersindical, amb la delegació Sahrauí de València

La Delegació Sahrauí de la Comunitat Valenciana i la Intersindical Valenciana han signat un conveni de col·laboració

28 / 06 / 2018 | Intersindical

Hui, dijous 28 de juny, el delegat sahrauí en València, Habibulah, i una representació del Secretariat Confederal de la Intersindical Valenciana, han subscrit un conveni de col·laboració entre totes dues entitats. Aquest és el primer conveni que se signa i que suposa un suport econòmic i polític a la causa sahrauí en el marc de les relacions bilaterals d’amistat i cooperació mantingudes entre la Intersindical Valenciana i la Delegació Sahrauí al País Valencià.

Intersindical Valenciana s’ha compromés a fer una aportació anual destinada al manteniment de la seu de la Delegació Sahrauí a València, per facilitar el desenvolupament de les seues activitats. A més, el Sindicat també posarà a disposició de la Delegació Sahrauí els seues serveis d’assessorament legal, jurídic i laboral i a impulsar l’arreplegada de materials, especialment aliments, una vegada a l’any.

Per altra part, Intersindical Valenciana es compromet a seguir col·laborant amb la Delegació Sahrauí i les associacions d’amistat amb el poble sarhauí valencianes en l’acolliment de xiquetes i xiquets dels campaments de persones refugiades, així com en les campanyes de sensibilització i suport locals, nacionals, estatals i internacionals en favor de les organtizacions i de la causa sahrauís.

Finalment, Intersindical Valenciana insta el Consell, el govern espanyol i la comunitat internacional a treballar amb la finalitat de donar suport a una solució ràpida, justa i durareda al conflicte, així com a establir mecanismes d’ajuda humanitària per la població sahrauí per poder esmorteir els efectes de l’actual situació que persisteix durant tants anys.

Conveni de col·laboració entre la Delegació Sahrauí i la Intersindical Valenciana




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.