Drets laborals

Intersindical dóna suport personal eventual de Correus

Intersindical Valenciana dóna suport el personal eventual de Correus contra la precarietat i els abusos que practica l’empresa.

14 / 06 / 2018 | Intersindical

Correus va aprovar, amb el suport d’alguns sindicats, unes noves borses de treball que no han tingut en compte ni l’antiguitat ni l’experiència i que primen uns cursos de formació que no han estat a l’abast de tothom i la l’arbitrarietat en la seua gestió. Per aquest motiu, moltes treballadores i treballadors que portaven molt de temps treballant han estat exclosos. Un dels col·lectius més castigats per les noves borses ha estat el de les dones majors de 45 anys.

Intersindical Valenciana considera que aquestes actuacions tenen com finalitat la precarització i la flexibilització de la plantilla de Correus. El Sindicat dóna suport a la Plataforma d’Eventuals de Correus en la seua lluita contra els abusos i per la defensa dels seus drets laborals.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.