Pensions

Intersindical expressa la seua oposició a l’augment de les pensions imposat pel Govern espanyol

14 / 12 / 2016 | Intersindical

Intersindical expressa la seua oposició a l’augment de les pensions imposat pel Govern espanyol

Intersindical Valenciana critica l’acord entre el Partit Popular i Ciutadans que impedeix que les pensions augmenten un 1,2% en 2017

El Sindicat considera que l’acord entre aquest dos partits per impedir l’augment del 1,2% aprovat majoritàriament pel Congrés, el passat mes de novembre, suposa una greu agressió a les persones pensionistes. Ara, com a conseqüència d’aquesta actuació, les persones pensionistes tindran un augment del 0,25% que consolidarà noves pèrdues de poder adquisitiu i un nou empobriment dels més de nou milions de persones que formen part d’aquest col·lectiu.

Intersindical Valenciana expressa la seua total oposició i el seu malestar per les polítiques antisocials del nou govern espanyol i dels seus socis parlamentaris que tornen a pagar els sectors més vulnerables de la societat. Per això, el Sindicat fa una crida a les persones pensionistes, a les persones treballadores i al conjunt de la societat a posicionar-se públicament en contra d’aquesta nova agressió i a participar en les manifestacions unitàries convocades per als propers dies 20 i 21 de desembre contra la pobresa energètica i per unes pensions públiques dignes.

Aquestes manifestacions tindran lloc a ciutats com Elx, Torrevella, Alacant, Castelló i València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.