Intersindical Jove convoca assemblees sobre el seu funcionament

La Intersindical Jove és una estructura sindical que duu a terme un compromís ferm amb els drets laborals dels treballadors i treballadores d’entre setze i trenta anys.

20 / 02 / 2018 | Intersindical

Aquesta agrupa a les persones joves dels diferents sindicats de la Intersindical Valenciana i dels diferents sectors laborals per reivindicar la participació juvenil, on tinguem veu pròpia per defensar els nostres drets socials i laborals a més de dinamitzar un projecte per crear una societat el més igualitària i crítica possible.



En un moment en què la societat i el món laboral pateixen les convulsions d’una crisi econòmica, els joves som un dels sectors més afectats i, això, atempta directament contra els nostres drets i les nostres condicions de vida com a ciutadans i ciutadanes.

D’aquesta manera, la Intersindical Jove pretén ser un espai de referència obert, plural i participatiu des d’on treballar conjuntament per les següents finalitats:

  1. Treballar des del sindicalisme per defensar els drets laborals, socials i nacionals de la joventut valenciana, per tal de millorar així, des de la unitat d’acció, les seues condicions de vida, individuals i col·lectives.
  2. Fomentar la participació ciutadana per tal de promoure una autèntica democràcia civil a tots els àmbits polítics, basada en la llibertat d’associació i el diàleg social.
  3. Proposar alternatives de formació als i les joves del País Valencià, des de l’òptica del sindicalisme juvenil, democràtic, participatiu, crític, emprenedor i transformador.
  4. Defensar els valors d’igualtat a tots els nivells, de radicalitat democràtica, de sostenibilitat econòmica, de recuperació cultural, d’alliberament nacional i solidaritat global amb la finalitat de construir una societat més justa, lliure, ecològica, solidària i igualitària.



En definitiva, construir un espai d’intervenció juvenil, destinada a la joventut treballadora o que està aturada, que atenga les nostres reivindicacions i demandes, tant les de l’àmbit laboral o social.



Volem que la Intersindical Jove esdevinga un punt de trobada de joves inconformistes que vulguen construir alternatives de futur i en positiu, des del seu àmbit laboral i mitjançant l’acció sindical. I volem compartir amb vosaltres aquest projecte nou, engrescador i il·lusionador. Per tractar sobre la seua organització, el seu funcionament i les seues reivindicacions us convoquem a les següents assemblees:

  • Alacant. 27 de febrer. Seu Intersindical Valenciana. Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 - 12. 19 hores.
  • València. 28 de febrer. Seu Intersindical Valenciana.Juan de Mena, 18-baix. 19 hores
  • Castelló. 1 de març. Seu Intersindical Valenciana. Marqués de Valverde, 8. 19 hores.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.