Mobilitzacions

Intersindical, la manifestació 18N serà un punt d’inflexió en la política valenciana

El Sindicat espera una gran mobilització social

18 / 11 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat de classe, valència i reivindicatiu, considera que la manifestació per un finançament just serà un punt d’inflexió en la política valenciana. El sindicat espera una gran participació social, de totes les comarques valencianes, de tots els sectors socials, també de les treballadores i treballadors, per posar l’accent en la denúncia de l’infrafinançament, el deute històric i l’espoli fiscal que patim les valencianes i valencians des de fa anys i per reivindicar un finançament just pel poble valencià.

El Sindicat recorda que no és la primera acció i manifestació en aquest sentit, el passats 25 d’abril i 10 de juny van haver accions reivindicatives unitàries contra els Pressupostos Generals de l’Estat 2017 i per un finançament valencià convocades per la Crida pel Finançament. Ara, la manifestació del 18 de novembre amplia el seu espectre social a moltes altres entitats socials, sindicals, culturals o polítiques que reivindiquen un millor finançament per al nostre autogovern per poder aplicar les polítiques socials o laborals, millorar les inversions i les prestacions socials; en definitiva, per millorar la vida de les valencianes i valencians. Una millora que també passa per la redistribució de la riquesa i per la justícia social per acabar amb les desigualtats territorials i socials que ens afecten directament.

Intersindical Valenciana acudirà a la manifestació amb una pancarta amb el lema unitari «Per un finançament just», cartells reivindicatius relacionats amb el finançament com la seua necessitat per millorar la sanitat, educació, dependència, salaris, pensions o autogovern. El Sindicat no portarà banderes en considerar que cal una manifestació veritablement unitària més enllà de sigles partidistes en estar davant d’una reivindicació central per al futur del nostre poble, de les valencianes i valencians i de les treballadores i treballadors, així com de les futures generacions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.