Medi ambient

Intersindical s’uneix a la plataforma Aire Limpio Foia de Bunyol-Xiva

Intersindical Valenciana subscriu el manifest contra la incineració en les fàbriques de ciment.

Plataforma Aire Limpio Foia de Bunyol-Xiva
Plataforma Aire Limpio Foia de Bunyol-Xiva
10 / 11 / 2016 | Intersindical

La incineració de residus en general, i els de les fàbriques de ciment en particular, contaminen l’aire amb metalls pesants, dioxines, furans, hidrocarburs aromàtics policíclics (HAP) i micropartícules que creixen de manera exponencial. Els gasos emesos diàriament es disseminen per tota la comarca en totes direccions i s’introdueixen en la cadena alimentària (hortes d’autoconsum, llet, ous, entre altres productes), fet que origina, a llarg termini, unes repercussions altament pernicioses per a la salut.

Pàgina de Facebook de la plataforma: https://www.facebook.com/plataformaantiincineracion/
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.