Sindicalisme

Intersindical trasllada al Consell la seua oposició a l’ERTO de Ford

Des de la Intersindical traslladem la nostra preocupació per l’ERTO, al Secretari Autonòmic i a la Directora General, sol·licitat per Ford i UGT, que suposarà una pèrdua econòmica important per a la plantilla afectada.

31 / 03 / 2017 | Intersindical

Es tracta d’un ERTO injustificable en tots els sentits, per beneficis de la multinacional en els últims exercicis i perquè no considerem que hi haja excedent de plantilla algun, sinó que, per contra, entenem que cal reforçar les plantes de fabricació de vehicles. I, més injustificable encara, que Ford no complemente el 100% del salari de les persones afectades per aquest ERTE, màxime quan l’administració pagarà la major part del seu salari, mentre dure l’Expedient.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.