País Valencià

Intersindical Valenciana crida a la participació el 25 d’abril

Tant en la manifestació i concert del 23 d’abril com en els actes que organitzen les Corts Valencianes

21 / 04 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana fa una crida a la participació de les valencianes i valencians en tots els actes commemoratius del 25 d’abril i, en especial, en la manifestació unitària que tindrà lloc dissabte 23, a les 18 hores, a la Plaça de Sant Agustí de València, sota el lema “Fem País Valencià” i en el concert “Homenatge a València” que organitza Acció Cultural del País Valencià. També als actes que organitzen les Corts Valencianes.

Per una societat més justa, més lliure i més igualitària

Intersindical Valenciana considera necessària la mobilització de la societat valenciana per superar l’actual situació nacional, lingüística, social, econòmica i laboral que travessem per les polítiques antivalencianes i antisocials que ha patit el nostre país. Les valencianes i valencians van votar el 28 de maig de 2015 per un canvi que s’ha concretat en un nous governs tant a la Generalitat com a la majoria de localitats valencianes. Uns governs del canvi que han d’impulsar, des del nostre punt de vista, unes polítiques per les treballadores i treballadors, per la majoria de la població i per cohesionar i vertebrar el País Valencià. Ara és el moment de rescatar les persones i el País, d’actuat amb valentia per arreglar la desastrosa herència rebuda del govern anterior.
Per això, Intersindical Valenciana commemorarà aquest 25 d’abril sota el lema “per les nostres llibertats nacionals, pel dret a decidir”. Des del Sindicat, es reclama que el nou govern done passos endavant per avançar en el nostre autogovern, el nostre dret a decidir sobre el nostre futur com a poble, i per acabar amb les desigualtats socials. Només des de l’exercici del nostre autogovern podrem aconseguir avançar envers una i per avançar envers una societat més justa, més lliure i més igualitària.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.