Pensions

Intersindical Valenciana per la defensa de les pensions públiques

25 / 10 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport la jornada estatal de lluita per unes pensions públiques convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions.


La Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions, de la qual forma part Intersindical Valenciana, ha convocat una Jornada Estatal de Lluita per la Defensa del Sistema Públic de Pensions per dijous 26 d’octubre, en diverses ciutats de l’Estat.

Intersindical Valenciana dóna suport a les concentracions que tindran lloc a Alacant, València i Castelló per expressar el seu suport a l’actual sistema de repartiment, les pensions com a dret constitucional, la seua inclusió en els PGE, reprendre la jubilació als 65 anys sense penalització als 40 anys cotitzats, així com el subsidi a les persones majors de 52 anys i l’eliminació de tota discriminació cap a les dones, la revalorització automàtica de les pensions i la recuperació de la pèrdua de poder adquisitiu perdut als darrers anys,

Per Intersindical Valenciana, les reformes de les pensions de 2011 i 2013 han deteriorat els drets socials i econòmics. És per això, que denunciem i exigim la derogació del “factor de sostenibilitat”, és a dir, la baixada de pensions a mesura que el col·lectiu va fent anys sinó també el sotmetiment de les pensions a una línia de crèdit per afavorir les pensions privades. Igualment, s’exigeix la cobertura en les “llacunes de cotització”, que afecten la vida laboral de les dones; una penalització de pensions que arriba al 37%, molt superior al 24% de la diferència salarial entre home i dona.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.