Reforma laboral

Intersindical Valenciana rebutja el tancament de la planta de Coca-Cola d’Alacant

01 / 02 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana rebutja el tancament de la planta de Coca-Cola d’Alacant i dóna suport a totes les reivindicacions de les treballadores i treballadors de la planta d’Alacant.

Intersindical Valenciana manifesta el rebuig al tancament de la planta d’Alacant ja que les causes reals al·legades per l’empresa no són certes i els motius són clarament econòmics: aconseguir més beneficis. La planta d’Alacant és rendible, tecnológicame molt avançada tant en els processos de producció i embotellat com en la distribució. A més es troba en una zona turística en expansió contínua el que la converteix en molt més rendible. L’ERO proposat per l’empresa no està justificat ja que es basa en raons d’organització i no de rendibilitat. A més aquest tancament s’acull l’última Reforma Laboral que va aprovar el PP i que tan nefastes conseqüències està tenint sobre els treballadors i el feble teixit industrial de la ciutat d’Alacant.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.