Retallades

Intersindical Valenciana reivindica els drets laborals

20 / 06 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’ha concentrat davant de la Delegació del Govern espanyol a València per exigir els drets laborals, la derogació de la reforma laboral, de la reforma de les pensions i del Reial Decret 20/2012 i la devolució de la paga extra de 2012. Un nombrós grup de delegades i delegats del Sindicat ho ha fet a les portes de la Delegació del Govern per expressar la seua oposició a les polítiques antisocials i antivalencianes del govern de Rajoy i del ministre Montoro.

Per a Intersindical Valenciana, el lloc triat per fer la concentració no ha estat casual ja que s’ha volgut assenyalar directament els responsables de la situació de pèrdua de drets, de precarització i temporalització del mercat laboral valencià, de manca de recursos per posar en marxa polítiques socials i per pagar el 50% de la paga extraordinària a les empleades i empleats públics valencians. El responsable és el govern espanyol que, amb les seues polítiques, està condicionant la possibilitat de fer unes polítiques pròpies al País Valencià en discriminar i menystenir les valencianes i valencians. Per això, el Sindicat ha triat la Delegació del Govern per concentrar-se. Una concentració que es repetirà si el nou govern que isca de les urnes del proper 26J continua maltractant les empleades i els empleats públics, les treballadores i els treballadors i el conjunt del poble valencià.

Intersindical Valenciana també ha volgut posar de relleu que durant els quatre anys i sis mesos de govern de Rajoy s’ha estat fent una política contrària als interessos de la majoria de la població i de la classe treballadora. Una política que ha servit per atacar els drets i les prestacions aconseguides després de molts
anys de lluita social i sindical.

Intersindical Valenciana també ha aprofitat l’ocasió per solidaritzar-se amb el moviment sindical francés en la seua lluita contra la reforma laboral que pretén acabar amb els drets laborals de la classe treballadora francesa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.