Pensions

Intersindical Valenciana s’ha concentrat per la defensa de les pensions públiques

Intersindical Valenciana ha participat en les concentracions d’Alacant, València, Torrevella i Castelló en suport la jornada estatal de lluita per unes pensions públiques convocada per la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions.

Concentració a Torrevella, hui
Concentració a Torrevella, hui
26 / 10 / 2017 | Intersindical

El Sindicat dóna suport a l’actual sistema de repartiment, les pensions com a dret constitucional, la seua inclusió als Pressupostos Generals de l’Estat, rebaixar l’edat de jubilació als 65 anys, l’eliminació de tota discriminació cap a les dones, la revalorització automàtica de les pensions i la recuperació de la pèrdua de poder adquisitiu perdut als darrers anys. Per al Sindicat, les reformes de les pensions de 2011 i 2013 han deteriorat els drets socials i econòmics dels actuals pensionistes i dels futurs.

Intersindical Valenciana reivindica la derogació de les dues reformes de les pensions

Intersindical Valenciana reivindica la derogació de les dues reformes de les pensions, especialment de supressió del “factor de sostenibilitat” que suposa una retallada de la quantia de les pensions en funció de criteris mercantilistes i contraris a les treballadores i treballadors.

Finalment, des del Sindicat es considera que cal articular una majoria parlamentària que faça possible la promulgació d’una llei que garantisca unes pensions públiques dignes i suficients per a totes les persones en acabar la seua vida laboral activa.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.