Pensions

Jornada sobre pensions a Alacant

01 / 02 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana organitza una jornada sobre “pensions, present i futur” a Alacant

Intersindical Valenciana organitza una Jornada sobre les pensions, el seu present i el seu futur, dijous 8 de febrer, entre les 16:30 hores i les 19 hores, a la seua seu d’Alacant, (Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 - 12).

L’objectiu de la jornada és informar i formar delegades i delegats sindicals sobre les pensions en un moment clau per al seu futur. La jornada comptarà amb la participació de més de 100 delegades i delegats sindicals de tots el sectors.

Les ponències seran:

- Les pensions en l’estat espanyol. Règim general i classes passives.
- Les reformes de les pensions 2011-2013. Situació actual negociació de les pensions.
- Les pensiones i les dones.

A més, l’acte servirà per donar a conèixer el Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades de la Intersindical Valenciana i per presentar les futures mobilitzacions unitàries que tindran lloc el 22 de febrer de 2018.

Les inscripcions a la Jornada es poden fer a:
http://www.intersindical.org/escola/activitat/19369

Alacant, 1 de febrer de 2018

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.