Repressió sindical

Judici contra la sanció al company Marco Llerena

10 / 01 / 2017 | Intersindical

Demà, dimecres 11 de gener, a les 11:40 hores, a la Sala del Contenciós Administratiu de la Ciutat se la Justícia, tindrà lloc un judici contra la sanció imposada a Marco Llerena, membre del Secretariat de la Intersindical Valenciana, per “organitzar una manifestació contra la repressió i la Llei Mordassa” el 19 de febrer de 2015. Una manifestació que va ser convocada col·lectivament per “Juntes sense por”. La sanció de 300 euros ja ha estat cobrada per l’Administració.

Aquesta sanció és una mostra més de la repressió contra activistes socials i sindicalistes que s’està fent des del govern espanyol. Per això, s’ha recorregut davant dels tribunals, per acabar amb la impunitat del govern contra aquelles persones que lluiten contra les lleis que pretenen fer callar la protesta social i sindical en un moment de retallades, de polítiques antisocials i contràries als interessos de la majoria de la població.

Delegades i delegats de la Intersindical Valenciana es concentraran a partir de les 11:15 hores a la Ciutat de la Justícia per expressar el suport al company Marco.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.