Eleccions sindicals

La Mesa Sectorial de Sanitat es constitueix

SIMAP - Intersindical Salut entra en la Mesa Sectorial

Representant de SIMAP - INTERSINDICAL SALUT a les portes de la Conselleria de Sanitat
Representant de SIMAP - INTERSINDICAL SALUT a les portes de la Conselleria de Sanitat
17 / 06 / 2014 | Intersindical

Hui, s’ha constituït la Mesa Sectorial de Sanitat d’acord amb el resultat de les eleccions sindicals celebrades el passat dia 4 de juny. SIMAP - Intersindical Salut en forma part en obtindre el 12,36% de les delegades i delegats del sector.

La composició de la Mesa Sectorial queda de la següent manera:

CEMSATSE: 25,69%, tres representants; CCOO: 22,89%, tres representants; UGT: 20,51%, dos representants; CSIF:16,84%, dos representants; SIMAP -INTERSINDICAL SALUT: 14,04%, dos representant.

Les eleccions sindicals del sector de la sanitat van suposar un augment important del nombre de delegats i delegades de SIMAP - INTERSINDICAL SALUT que va sacsejar el mapa sindical del sector. Per al Sindicat, aquests resultats van evidenciar que l’alternativa sindical representada per SIMAP-INTERSINDICAL SALUT va ser la sorpresa de les eleccions sindicals amb el major increment de representants experimentat per cap organització, tenint en compte la nombrosa diversitat d’opcions sindicals i el cert immobilisme que domina el mapa electoral sindical.

Per a SIMAP- INTERSINDICAL SALUT, el resultat electoral va ser la confirmació que l’electorat comença a demanar una renovació de les estructures sindicals tradicionals per altres més participatives, dinàmiques i vertaderament compromeses amb les preocupacions quotidianes del personal. En poques paraules, s’exigeix una representativitat efectiva i coherent amb les seues necessitats i allunyades d’altres interessos compartits amb la patronal del sector que no és altra que la Conselleria de Sanitat i les empreses concessionàries.

Ara, amb la presència de SIMAP - Intersindical Salut a la Mesa Sectorial de Sanitat s’obri un nou espai de participació directa que fins ara estava vedat al personal del sector.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.