Medi ambient

L’abastiment d’aigua a debat: un dret humà fonamental a regular

17 / 06 / 2013 | Intersindical

El proper dimarts, 18 de juny, a les 19 hores, al Saló d’Actes del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE (c/Sant Ferran, 12 - València) tindrà lloc una conferència sota el títol “L’abastiment d’aigua a debat: un dret humà fonamental a regular” que estarà a càrrec de Jaime Morell Sastre, secretari general de l’Associació Espanyola d’Operadors Públics d’Abastiment i Sanejament i presentada per Enrique Lapuente, membre de la Xarxa Valenciana de l’Aigua Pública.

En aquesta conferència s’abordaran temes com els següents:
- La gestió pública o privada dels abastiments
- Necessitat i funcions d’un ens reguladors dels abastiments
- Experiències de gestió pública de l’abastiment urbà d’aigua

La Conferència està organitzada per la Xarxa Valenciana de l’Aigua Pública, de la que forma part la Intersindical Valenciana, i Xúquer Viu.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.