Mobilitzacions

Milers de persones contra la precarietat

La Marxa contra la precarietat ha reunit a milers de persones en Madrid seguint la convocatòria de l’espai unitari No + precarietat.

28 / 05 / 2018 | Intersindical

Aquesta, que ha tingut lloc des del 19 de maig fins el 26 de maig per diverses poblacions, ha acabat en una gran manifestació que ha anat des del Pont de Vallecas fins la Plaça de Neptú de Madrid. No + precarietat agrupa a col·lectius i organitzacions que treballen contra l’atur, la precarietat i l’exclusió social.

Intersindical Valenciana, una de les entitats que hi forma part, valora positivament la manifestació tant per la participació com per la diversitat de persones i entitats que han participat. Les valencianes i valencians també han estat presents en haver-se desplaçat a Madrid representants de col·lectius com: educadores, bombers, aparadores, personal interí, personal eventual de correus, pensionistes, persones aturades… Al final de la manifestació s’han llegit dos manifestos: el manifest contra la precarietat i el de la Coordinadora de Pensionistes i s’ha animat a continuat la lluita fins aconseguir capgirar la greu situació laboral, social i económica que afecta a milers de treballadores i treballadors arreu de l’estat.

La Marxa contra la precarietat forma part del conjunt d’accions convocades per No + precarietat que es van iniciar el passat 10 de febrer i que tindran continuïtat en una gran mobilització en la propera tardor. Les reivindicacions del col·lectiu s’agrupen en 12 eixos temàtics que abasten diversos àmbits. Entre aquestes estan: la derogació de la reforma laboral, la derogació de les reformes de les pensions de 2011 i 2013 o acabar amb la bretxa salarial que afecta greument a les dones.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.