Drets laborals

Primera sentència sobre Deliveroo

La sentència considera que els riders són treballadors de Deliveroo

04 / 06 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana valora molt positivament la sentència

El jutjat n.º 6 del Social de València ha dictat sentència favorable al repartidor de Deliveroo que va denunciar el seu acomiadament. Intersindical Valenciana, sindicat que ha portat el cas del repartidor, valora molt positivament la sentència que assumeix la seua posició i la de la Inspecció de Treball de València en considerar els repartidors són treballadors i treballadores per compte de l’empresa.

La sentència, la primera de l’estat espanyol, en el seu fallo condemna a ROOFOODS SPAIN S.L. (Deliveroo) a la readmissió o indemnització del treballador per acomiadament en haver-se acreditat i provat el caràcter laboral de la relació de prestació de serveis i per tant el frau de llei que suposava el seu enquadrament com a treballador autònom, i declarant la improcedència de l’acomiadament, que constitueix la primera Sentència dictada sobre aquesta controvèrsia.



Comentaris
valerio
06 / 06 / 2018 - 14:33

Hola, se puede ver la sentencia publicada? gracias



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.