Eleccions sindicals

STM - Intersindical Valenciana es converteix en el segon sindicat de Ford

El Sindicat valora positivament els resultats obtinguts

17 / 02 / 2015 | Intersindical

El Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall - Intersindical Valenciana (STM - Iv ) s’ha convertit en la segona força sindical de la factoria Ford d’Almussafes. Hui, han tingut lloc les eleccions sindicals per triar el Comité d’Empresa composat per 37 delegades i delegats. Els resultats han estat: UGT 25 (abans 21); STM - INTERSINDICAL VALENCIANA 5 (abans 3); CCOO 4 ( abans 7) i CGT 3 repetint els tres que ja tenia. Els resultats en vots ha estat: UGT 4326 vots, un 65,62%; STM - INTERSINDICAL VALENCIANA 946 vots, un 14,35% (abans el 9,80%); CCOO 687 vots, el 10,42% i CGT 535 vots, el 8,11%.

STM - INTERSINDICAL VALENCIANA valora positivament els resultats obtinguts en passar de ser la quarta força sindical a la segona i convertir-se en l’alternativa al sindicalisme pactista i clientelista que representa la UGT. Els resultats electorals suposen el reconeixement de la tasca sindical desenvolupada en els darrers anys. Una acció sindical contrària a les mesures pactades per l’empresa i el bisindicalisme que han suposat una pèrdua de drets del conjunt de la plantilla de la factoria. En eixe sentit, des del sindicat es considera que la fermesa, la coherència, el treball i una pràctica sindical combativa i reivindicativa han fet que s’augmenten en 2 delegats, 5 punts la representació i es passe des de la quarta posició fins la segona. Els resultats són el fruit d’un model sindical autònom, assembleari, democràtic, transparent, allunyat dels despatxos i del clientelisme que caracteritzen el bisindicalisme que està instaurat en Ford i tenen més valor tenint en compte les condicions tan adverses en les quals es desenvolupa el treball sindical en la planta d’Almussafes.

Finalment, STM - INTERSINDICAL VALENCIANA agraeix les treballadores i treballadors el suport que han manifestat en les urnes i en el treball de cada dia i es compromet a mantindre la seua línia de treball en els propers anys per aconseguir democratitzar la vida sindical en la factoria i per revertir totes les mesures contràries als interessos de la plantilla.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.