Vacances en Pau

Organitza la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí al País Valencià (FASPS PV) amb la qual colabora Intersindical Valenciana

29 / 03 / 2018 | Intersindical

Des de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí al País Valencià (FASPS PV) vos convidem a acollir el somriure dels xiquets i les xiquetes sahrauís i a compartir les seues vivències. Durant els dos mesos d’estiu gaudeix de l’acollida temporal d’un xiquet o xiqueta dels Campaments de població refugiada sahrauí.

Perquè des de la FASPS mentres no veiem un Sàhara Lliure, seguirem lluitant per oferir als menuts i menudes sahrauís un estiu de les dures condicions dels campaments al desert.
Acull el seu somriure, acull la seua lluita!. Imagines un estiu a 50 graus de temperatura vivint en una casa d’adob o una tenda de campanya? Això és el que pateixen milers de famílies refugiades en campaments al desert del Sàhara que foren expulsades de la seua casa fa més de 40 anys.

“Vacances en Pau” és un programa d’acollida de xiquets i xiquetes sahrauís que es duu a terme als mesos de juliol i agost i té entre els seus objectius principals:

- Oferir un període de descans i desenvolupament durant el cicle vacacional, fugint de les altes temperatures del desert.
- Proporcionar una assistència sanitària especialitzada de la qual no disposen en els campaments, seguint amb el mandat de la “Declaració Universal dels Drets de la Infància”.
- Reivindicar el seu dret a viure en el Sàhara Occidental i posar de manifest la situació en què actualment viuen.
- Promoure els valors de tolerència i solidaritat, facilitant això la convivència i integració de totes les persones en la societat valenciana.

Des de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV), us demanem la participació en el programa d’estiu “Vacances en Pau” per tal de transformar el seu patiment en grans somriures. Connecta amb nosaltres: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) o el teléfons 656 66 95 02 / 659 44 64 81.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.