Intersindical Inclusiva
Diversitat funcional

Jornada de diversitat funcional i pensament lliure

Intersindical Valenciana ha rebut aquest dijous dia 16 de novembre a un grup de persones amb diversitat funcional intel·lectual a la seu del Sindicat.

17 / 11 / 2023 | Intersindical

L’associació EPL-Escola de Pensament Lliure ha continuat enguany realitzant els tallers de reflexió
i empoderament educatiu a la seu del nostre sindicat.

Les i els protagonistes d’aquesta experiència singular són persones adultes de tot el País Valencià que, des de l’any 2015, han posat en marxa un projecte educatiu d’educació d’adults amb diversitat que cada any acull un grup-classe d’unes trenta persones.
Intersindical Inclusiva dona suport a aquesta experiència d’inclusió social i també cognitiva.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.