Drets laborals

Intersindical Valenciana participarà en Assemblea Europea de riders

En l’Assemblea Europea de riders es compartiran mètodes de lluita i definició d’estratègies comunes per a millors condicions laborals

Assemblea Europea de riders
Assemblea Europea de riders
18 / 10 / 2018 | Intersindical

Els dies 25 i 26 d’octubre tindrà lloc a Brussel·les una Assemblea Europea de riders (Deliveroo, Uber Eats, Glovo…) coordinada per la xarxa europea Alter Summit. En la trobada en la que participaran riders de nombroses ciutats europees - Amsterdam, Brusel·les, Berlín, Milà, Lió, París… - també participarà una representació dels riders valencians i de la Intersindical Valenciana.

En els últims anys, les lluites dels riders s’han produït a moltes ciutats i països. Aquestes múltiples iniciatives estaven fins ara relativament aïllades entre elles i van empènyer a organitzar aquesta reunió europea per compartir; mètodes de lluita i definició d’estratègies comunes per a millors condicions de treball: creació d’un col·lectiu europeu de riders, perfecció d’eines de comunicació, planificació d’accions transnacionals, plataformes de demandes comunes … És a dir, la trobada servirà per identificar les tendències del capitalisme modern i les dinàmiques de les resistències que s’estan desenvolupant a Europa, acordar les reivindicacions comunes i avançar en la coordinació transnacional de les lluites dels riders.
Finalment, Alter Summit és una xarxa europea formada per organitzacions socials i sindicals que treballa contra les polítiques neoliberals i per coordinar les lluites i resistències. Intersindical Valenciana és membre d’Alter Summit.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.