Moviments socials

Intersindical Valenciana rebutja la decisió del TS sobre l’impost de les hipoteques

El Sindicat anima a participar en les mobilitzacions convocades per la PAH

07 / 11 / 2018 | Intersindical

La decisió del Tribunal Suprem que siguen els clients i no els bancs els que facen front a l’Impost d’Actes Jurídics Documentats (AJD), suposa que siga la ciutadania la que pague i la banca la que continue guanyat a costa de les persones. A més, suposa un colp a la democràcia i la independència del poder judicial que es plega als interessos de la banca usant un procediment judicial inèdit.

El rescat a la banca amb diners públics va suposar un espoli per a les majories socials. I mentre, es desnonava a famílies de casa seua per les pràctiques abusives de les entitats financeres, que van inflar la bombolla de l’habitatge i precaritzaren l’accés a la mateixa per a la major part de la població. Des del Sindicat es considera necessari l’establiment d’una banca pública, la derogació de l’article 135 de la Constitució, una auditòria ciutadana a la banca i que aquesta torne els diners públics amb els quals se l’ha rescatada.

Per Intersindical Valenciana no és el moment de la resignació sinó de la mobilització social per desequilibrar la balança, i si la justícia aquesta cooptada pels interessos financers, la ciutadania no.

Finalement, Intersindical Valenciana convoca les treballadores i treballadors i la ciutadania a participar en les mobilitzacions unitàries convocades:

Divendres 9 de novembre

València, Palau de Justícia. 19 hores
Castelló. Plaça Santa Clara. 18 hores.

Dissabte 10 de novembre

Alacant. Plaça Ajuntament. 18 hores.
Madrid. Tribunal Suprem. 18 hores




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.