Drets laborals

Intersindical demanda a Deliveroo per l’acomiadament d’un treballador

Manuel Cabo, l’afectat, diu que l’empresa va prescindir dels seus serveis per incomplir una clàusula del contracte que assegura que ell no va signar.

14 / 12 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha presentat una demanda contra Deliveroo per l’acomiadament d’un treballador. Manuel Cabo, un home de 40 anys ha estat treballant amb aquesta empresa de repartiment a domicili com ‘rider’ des de juliol de 2017 fins a l’octubre d’aquest mateix any, però, fa tot just un mes va rebre un correu en què se li avisava que se li donava de baixa de l’aplicació i, per tant, deixava de treballar a l’empresa.

Com explica Cabo, ell va començar treballant com a repartidor en Deliveroo i és la pròpia empresa la que marca la quantitat d’hores que ha de fer cada empleat. Doncs si és el cas, durant els mesos d’estiu, l’empresa li va assignar únicament unes “15 o 18 hores setmanals” amb el que no li donava per viure. Recorda Cabo que en ser falsos autònoms, ells mateixos s’han de pagar la seva moto de repartiment, el manteniment de la mateixa, les bosses tèrmiques o el telèfon, entre altres, de manera que, per poder continuar treballant com ‘rider’ a Deliveroo i poder pagar-se totes les despeses que això comporta, es va haver de buscar una altra feina en una altra empresa de repartiment de menjar.

Segons explica l’afectat, l’empresa li va enviar el correu en el qual prescindia dels seus serveis perquè hi havia incomplert una clàusula del seu contracte -que ell assegura no tenir-la- per estar treballant amb una altra empresa de repartiment. Així, assegura que ja ha presentat una demanda contra l’empresa per reclamar la seva indemnització per haver incomplert el seu contracte.

Aquest matí, Intersindical Valenciana -en representació del afectat- havia organitzat un acte de conciliació amb l’empresa de repartiment, acte al qual no ha acudit Deliveroo, per això, com assegura Marc Llerena, d’Intersindical, la demanda que s’havia presentat al Servei de Mediacion Arbitratge i Conciliacion passa al jutjat social.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.