Intersindical per la reversió de l’Hospital de la Marina Alta

13 / 03 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana, com a sindicat que defensa uns serveis públic que garanteixen la qualitat i la equitat dels mateixos, dóna suport a la concentració que ha convocat la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta baix el lema ‘Reversió real ja!’ el proper dia 21 de març de 2019, a les 11 del matí, a les portes del Palau de la Generalitat.

Deprés de tres anys de promeses el govern de la Generalitat Valenciana ha de complir amb els ciutadans i les ciutadanes de la Marina Alta, així com també amb els treballadors i treballadores de la sanitat, que porten deu anys discriminats respecte a la resta de departaments de salut del País Valencià. L’informe d’auditoria ciutadana que la Plataforma ha fet públic recentment ha fet palès les mancances del model Alzira, el model de privatització de la sanitat que el Govern valencià s’ha compromés a desmantellar. Un model de privatització d’un servei públic essencial pensat per les empreses i per a les empreses concessionàries, no pensant en les persones. El model Alzira trenca el sistema sanitari valencià, creant disfuncionalitats impròpies d’un sistema que ha de funcionar amb sinergies i amb una planificació pròpia per a donar el millor servei a la ciutadania. Aquest model suposa una manca de recursos importants, tant humans com materials, i en conseqüència es discriminatori per als ciutadans i ciutadanes de la Marina Alta.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.