1r de maig

Intersindical Valenciana es manifesta el Primer de Maig 2019

01 / 05 / 2019 | Intersindical

Aquest Primer de Maig, dia de la classe treballadora, Intersindical Valenciana s’ha manifestat a les ciutats d’Alacant, Alcoi, Elx, Vinaròs, La Vall d’Uixó, Castelló i València per exigir treball, drets i igualtat. El Sindicat postava diverses pancartes referents a la millora dels drets laborals, socials i econòmics i per combatre la precarietat. Al final de les manifestacions s’ha llegit un manifest que s’adjunta.

Enguany, Intersindical Valenciana ha recuperat la manifestació de La Vall d’Uixó donada la situació de divisió sindical a la ciutat de Castelló i la negativa d’altres sindicats a fer una manifestació unitària com requereix la situació per defensar els drets de la classe treballadora.

Intersindical Valenciana, sindicat de classe valencià, considera que cal implentar polítiques laborals, socials i econòmiques favorables a les treballadores i treballadors i al conjunt de la població per supera la situació de precarietat laborals i socials que s’està patint pels efectes de l’aplicació de les polítiques neoliberals. En eixe sentit, es demana tot un paquet de mesures com: la derogació de les reformes laborals i de les pensions, la millora dels salaris, la reducció de la jornada laboral i la redistribució del temps del treball, la creació de treball digne, estable i saludable, combatre l’economia submergida i la discriminació per raons de gènere, orientació sexual o procedència en els món laboral, avançar envers un nou model productiu i un Marc Valencià de Relacions Laborals i Protecció Social, i la potenciació dels serveis públics essencials com l’educació, sanitat, serveis socials, transport, habitatge o energia. A més, aposta per un nou model de finançament valencià que possibilite l’aplicació d’aquestes mesures i que millore la vida de les valencianes i valencians.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana s’ha valorat positivament que les polítiques involucionistes no hagen tingut suport electoral per poder formar govern ni a l’estat ni al País Valencià i demana als nous governs que activen com mesures prioritàries les mesures laborals i socials que servesquen per avançar envers un mercat laboral amb treball de qualitat i salaris dignes. Manifest_1_maig_2019_Intersindical_Valenciana.pdf




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.