Drets LGTB+

Intersindical LGTB+ participa al V Festival de Famílies Orgulloses

El festival reivindicatiu es va realitzar a Almassora

05 / 09 / 2019 | Intersindical

El 31 d’Agost vam tindre el plaer de participar en el V Festival de les famílies orgulloses. Una trobada a la platja d’Almassora on les diferents entitats donàrem a conéixer la nostra labor amb el col·lectiu LGTB+ i acostàrem aquesta realitat a les persones que van assistir. Es van realitzar diferents activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes i per a gent de totes les edats (Qui diu que els adults no poden jugar?). Algunes de les activitats van ser el pinta-cares, acolorir dibuixos de famílies diverses, pintar samarretes, lectura de poemes, espectacle de màgia i diversos jocs tradicionals. Va ser una trobada tan divertida com enriquidora.

Volem agrair a les següents entitats la seua col·laboració: Castelló LGTBI, Ajuntament d’Almassora, Generalitat Valenciana,, PSPV-PSOE Castelló, Consell de la Joventut de Castelló, Diputació de Castelló, PACMA, Regidoria d’Igualtat, Compromís, Creu Roja Joventut, FELGTB, L’Esquerra de Castelló, C.D.Castellón, PATIM, Balneario de Villavieja, PODEM, Amnistia Internacional, Huellas Callejeras, Subversives, Fridays for Future Castelló i Be Friki My Friend.

Esperem poder assistir al pròxim Festival de les famílies orgulloses i continuarem treballant per acostar al públic la realitat d’aquest col·lectiu.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.