Pensions

Intersindical se suma mobilització per unes pensions dignes

13 / 12 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport a la convocatòria de concentració – manifestació convocada per la Coordinadora Valenciana en suport del sistema públic de pensions que tindrà lloc el proper dilluns 16 de desembre, a les 11:30 hores, a les Corts Valencianes. Aquesta convocatòria s’emmarca en la mobilització estatal que tindrà lloc eixe dia a nombroses ciutats de l’estat per reivindicar unes pensions públiques dignes i la necessitat d’implementar mesures socials favorables a les persones majors.

Per Intersindical Valenciana és necessari mantindre l’organtizació i la mobilització del moviment de persones jubilades i pensionistes per forçar el nou govern espanyol a donar una resposta satisfactòria a les reivindicacions d’aquest col·lectiu. És per això que des del Sindicat es dóna suport a les accions i mobilitzacions que convoca la Coordinadora Valenciana, al temps que se li reconeix el paper d’interlocutora davant les Administracions.

El Sindicat considera que cal garantir per llei la revalorització automàtica de les pensions, derogar les reformes laborals de 2010 i 2012, derogar les reformes de les pensions de 2011 i 2013, augmentar les pensions mínimes a 1080 euros, acabar amb la bretxa salarial i de les pensions, augmentar el SMI a 1200 euros, garantir una xarxa pública de serveis sociosanitaris d’atenció a la dependència universal o establir una renda bàsica universal. Totes aquestes mesures són, per Intersindical Valenciana, inajornables per aconseguir millorar les condicions de vida de les treballadores i treballadors i de les persones pensionistes.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es vol expressar el seu suport a la Vaga per les pensions a l’Estat francés davant les propostes del president Macron per retallar-les.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.