Sindicalisme

Intersindical Valenciana, amb el SAT

Intersindical Valenciana dóna suport a les companyes i companys del SAT que seran jutjades per una acció política a Mercadona. Aquesta empresa els acusa de diversos delictes per haver realitzar una ocupació i una expropiació d’aliments per repartir en barris que pateixen els efectes de les polítiques neoliberals.

06 / 02 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que no és admissible jutjar a sindicalistes per voler posar de relleu la situació de pobresa i precarietat d’amples sectors de la societat andalusa. A més, ni entén ni comparteix que Mercadona s’ensenye amb el SAT quan altres empreses d’alimentació que es van veure afectades per accions similars no van presentar denúncies. Tampoc Mercadona ha volgut solventar la situació extrajudicialment.

Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es dóna total suport a les sindicalistes del SAT, al temps que ha col·laborat econòmicament per ajudar en el judici i fa una crida a les treballadores i treballadors valencians i a la societat valenciana a expressar públicament el rebuig a l’actuació de Mercadona que pot comportar la presó a algunes de les persones que hi van participar en l’acció reivindicativa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.