Drets laborals

Intersindical Valenciana participa en la 2a Conferència Internacional de l’Automoció 2020

20 / 02 / 2020 | Intersindical

El Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana (STM) està participant en la 2a Conferència Internacional de les Treballadores i Treballadors de Automoció 2020 que té lloc a la ciutat de Vereeninging (Sudàfrica). El sindicat amfitrió és NUMSA, el sindicat més gran de la indústria metal·lúrgica de Sudàfrica, i a més de 200 sindicalistes del sector de 21 estats del món. A més de la Intersindical Valenciana també estan presents a la trobada la Intersindical Alternativa de Catalunya i el sindicat basc LAB. El Sindicat STM - Intersindical Valenciana és el segon sindicat de la planta de FORD d’Almussafes (València).

Aquesta trobada servirà per a que els representants sindicals de les principals empreses automobilístiques del món puguen debatre sobre la situació del sector, compartesquen experiències del treball sindical a les empreses i coordinen l’acció sindical i les lluites per defensar els interessos del personal que hi treballa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.