Davant la crisi

Intersindical convoca una concentració contra la irresponsable tornada al treball presencial

#Amb la salut del personal, poca broma i més trellat

22 / 06 / 2020 | Intersindical

Avui, 22 de juny, primera jornada d’incorporació plena al treball presencial del personal de l’administració, Intersindical Valenciana ha convocat una concentració davant la Torre 4 de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre per a mostrar el seu rebuig davant una mesura precipitada, imprudent i autoritària.

Cal dir que aquesta concentració ha durat uns pocs minuts pel fet que havia estat desconvocada un poc abans de l’inici en haver estat desautoritzada per la delegació de govern per no haver-ho comunicat amb 24 hores d’antelació.

Resulta prou estrafolària aquesta rigorositat en els terminis, convivint amb la laxitud amb què una administració del mateix signe polític comunicava per whatssap a desenes de treballadores i treballadors, ahir mateix, vesprada de diumenge, l’obligació d’incorporar-se al treball presencial avui dilluns, tan sols unes poques hores després.

Des de minut zero de la negociació, Intersindical Valenciana s’ha oposat a la translació automàtica de les fases de desescalada a percentatges de treball presencial i, a més, ha insistit en la necessitat d’individualitzar al màxim l’avaluació dels riscs específics de cada centre, servei, unitat i lloc de treball concret per a garantir els màxims nivells de protecció possible.

Ara, amb aquesta abrupta incorporació del 100% de la plantilla, l’administració incompleix fins i tot les mesures de protecció establertes als seus propis plans de contingència i continuïtat, com hem pogut comprovar en els nombrosos dèficits i irregularitats detectades en aquesta primera jornada de suposada normalitat.

Intersindical Valenciana continuarà mobilitzant-se contra aquesta imposició, a més, intensificarà la seua presència als centres de treball i denunciarà amb tota contundència cada situació en què es pose en perill la salut del personal.

A més a més, com que la realitat és que hem de continuar convivint amb un patogen molt perillós al qual, ara per ara no podem considerar controlat, farem la consellera directament responsable de les conseqüències sobre la salut del personal d’aquesta imposició autoritària i imprudent.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.