Drets laborals

Intersindical Valenciana convoca una concentració davant l’Ajuntament de Mislata

23 / 07 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha convocat una concentració a les portes de l’Ajuntament de Mislata per protestar per l’acord de la Mesa Negociadora que amortitza tres llocs de treball de persones interines, una d’elles un delegat de la Intersindical Valenciana. Aquest acord ha comptat amb el suport de la pròpia corporació municipal, UGT i CSIF i amb el vot contrari de la Intersindical Valenciana.

Per a la Intersindical Valenciana, la supressió dels tres llocs de treball està totalment injustificada des del punt de vista de la gestió i de la funcionalitat municipal en respondre a un atac a la llibertat sindical contra el nostre delegat i contra el personal interí. És per això que, divendres 24 de juliol, a les 11 hores, es farà la concentració per defensar el personal interí i denunciar la persecució sindical.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.