Drets socials

Intersindical dóna suport manifestacions en defensa de la sanitat pública

26 / 02 / 2021 | Intersindical

El proper dissabte 27 de febrer tindrà lloc al País Valencià, conjuntament amb desenes de localitats de totes les comunitats autònomes, una mobilització en defensa de la sanitat pública i contra la seua privatització, dins de la campanya “Mai més morts evitables, mai més privatitzacions “de la Coordinadora Antiprivatización de la Sanitat.

A les mobilitzacions es defensaran cinc punts reivindicatius que s’han consensuat en els últims mesos, amb prop de 200 col·lectius de tot l’estat, per acabar amb l’espoli de la sanitat pública i establir les bases per a la recuperació d’un sistema públic, universal , i amb gestió democràtica. Intersindical Valenciana és una de les organitzacions que participa en la convocatòria.

Els punts que es revindiquen són la derogació de la llei 15/97 i de l’article 90 de la llei general de sanitat amb el consegüent rescat de tot el privatitzat, atenció primària centrada en la salut col·lectiva, supressió de les xarxes paral·leles, incompatibilitat publicoprivada i l’expulsió de les empreses de la sanitat, a més de l’exigència d’una indústria sanitària i farmacèutica pública, sanitat universal, independentment de la situació administrativa, cures de la nostra gent gran amb dignitat i un sistema sanitari centrat en els determinants socials de la salut i la malaltia.

Alacant: 12:00 concentració Plaça de la Creu Roja, davant de l’hospital.
La Vila Joiosa: 12:00 concentració Avinguda Pianista Gonzalo Soriano, davant de CEIP Esquerdo.
Oriola: 12:00 concentració Glorieta Gabriel Miró.
València: 11: 00-14: 00 concentració Plaça de l’Ajuntament.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.