Eleccions sindicals

Gran victòria d’Intersindical Valenciana en les eleccions sindicals de Faerch

El Sindicat, que es presentava per primera vegada, ha aconseguit la majoria absoluta

15 / 12 / 2022 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha guanyat les eleccions sindicals en Faerch, una empresa de fabricació d’envasos per a aliments de capital social danés, situada a Bunyol. Era la primera vegada que el Sindicat presentava candidatura en aquesta empresa. Els resultats eren incerts, ja que en les anteriors eleccions UGT i CCOO controlaven el comité d’empresa. Amb tot, Intersindical Valenciana ha aconseguit la majoria absoluta amb 5 delegades i delegats dels 9 que configuren el comité d’empresa.

Els membres del comité d’empresa s’estan repartits en dos col·legis electorals (tècnics i especialistes) d’una plantilla de 113 persones treballadores. En el col·legi de tècnics, les tres candidatures que es presentaven (Intersindical Valenciana, UGT i CCOO) han aconseguit una persona delegada cadascuna d’elles. Dels 6 representants que es triaven en el d’especialistes, Intersindical n’ha aconseguit 4, mentre que les altres dos candidatures s’han repartit la resta. La participació per col·legis ha sigut de prop del 94% en Tècnics i vora el 97% en el col·legi d’Especialistes.

Si sumen aquests resultats als que s’han obtingut en altres grans empreses, Intersindical Valenciana és el sindicat més representatiu en el polígon industrial del Rincón a Bunyol, que suma prop de 3.000 persones treballadores. Dels 55 representants que es trien en les empreses situades en el polígon, Intersindical compta amb 26 delegats, desplaçant a CCOO al segon lloc amb 14. UGT amb 7 se situa en tercer lloc, seguida de Fetico amb 5 i el Sindicat Independent amb 3.

En poc més de tres anys el sindicalisme alternatiu representat per Intersindical Valenciana s’obri a pas amb fermesa a les comarques de la Foia de Bunyol-Xiva i la Plana d’Utiel-Requena.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.