Mesa general de la Funció Pública

Intersindical reclama una Mesa General per a pagar la paga extra de desembre de 2012

Arran de la sentència número 154/14, del Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de València, que reconeix 44 dies de la paga extra, Intersindical Valenciana ha reclamat mitjançant un escrit presentat dilluns, 7 d’abril, que es pague amb caràcter universal i sense sol·licitud prèvia a tot el personal que treballava en aquell moment en la Generalitat.

Una imatge de les mobilitzacions de 2012
Una imatge de les mobilitzacions de 2012
07 / 04 / 2014 | Intersindical

Així mateix, sol·licita la convocatòria d’una reunió de la Mesa General de la Funció Pública per a negociar la forma de pagament de la resta de la paga extra de desembre de 2012.

Intersindical Valenciana ha demanat al conseller d’Hisenda que realitze alguna d’aquestes actuacions:

PRIMER. Abonar la paga extraordinària de desembre de 2012 íntegra a tot el personal al servei de l’Administració de Justícia.

SEGON. Abonar els 44 dies de la paga extraordinària de desembre de 2012 reconeguts per la sentència 154/2014, esmentada, a tot el personal al servei de la Generalitat en els àmbits de l’Administració de la Generalitat, al personal docent no universitari al servei de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i al personal sanitari al servei de la Conselleria de Sanitat.

TERCER. Convocar una reunió de la Mesa General de Negociació del personal Laboral, funcionari i estatutari al servei de la Generalitat Valenciana amb, almenys, aquests punts en l’ordre del dia:

- Calendari de pagament de la paga extraordinària de desembre de 2012 en els diferents sectors de l’Administració al servei de la Generalitat Valenciana.
- Calendari i forma de pagament dels imports íntegres de la paga extraordinària de desembre de 2012 en els sectors de l’Administració de la Generalitat, al personal docent no universitari al servei de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i al personal sanitari al servei de la Conselleria de Sanitat, un cop descomptats els imports abonats directament per aplicació de la sentència 154/2014.

 Comentaris
Trinidad Burgos
05 / 05 / 2014 - 12:27

Información sobre la Paga Extra 2012Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.