A casa nostra

OSUT i Intersindical signen un acord de fusió

Ahir, divendres 24 de febrer, va tindre lloc al nou local d’OSUT, situat a la Vall d’Uixó, l’acte de signatura de la integració del sindicat OSUT en la Intersindical Valenciana.

Acte de signatura de la integració d'OSUT en la Intersindical.
Acte de signatura de la integració d'OSUT en la Intersindical.
25 / 02 / 2012 | Intersindical

Com van anunciar, ahir es va celebrar l’acte formal de la signatura de la integració d’OSUT en la Intersindical Valenciana. L’esdeveniment va servir també per a la inauguració de la nova seu d’OSUT a la Vall d’Uixó on, a més, es podrà visitar l’exposició de l’artista Nacho Puerto.
La seu de l'OSUT



Comentaris
joordi
27 / 02 / 2012 - 18:55

Un gran dia, un gran progres, una gran expocició, i molta humanitat…no nececitem res mes per progressar que el treball en comù.
feliçitats amics.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.