Drets laborals

Prorrogats els ERTOs i l'exoneració de quotes a la SS fins al 30 de setembre

29 / 06 / 2020 | Intersindical

Continuen vigents la prestació per desocupació en les mateixes condicions, sense tindre un mínim cotitzat i sense que compte la prestació utilitzada.


Intersindical Valenciana ha subscrit el manifest de suport a Riders x Drets
Intersindical exigeix el manteniment de les reunions telemàtiques amb l’administració
Intersindical convoca una concentració contra la irresponsable tornada al treball presencial
Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions dels pensionistes

Videoteca

Agenda


Notícies Sindicats

STEPV
Com serà el curs 2020/21?
26/06/2020

Guia de l’organització del curs que ve

Salut
Oferta de places d’auxiliar administratiu de torn lliure
30/06/2020
RESOLUCIÓ de la Direcció General de Recursos Humans, per la qual s'ofereixen places a les persones aspirants aprovades en el concurs oposició pel torn lliure per a la provisió de vacants de la categoria d'auxiliar administratiu o auxiliar administrativa de la funció administrativa d'institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
STAS
Imprudència i irresponsabilitat en la reincorporació plena al treball presencial: Una “nova normalitat” arcaica i perversa
20/06/2020
Aquest matí se’ns ha convocat a una reunió per a informar sobre l’esborrany de resolució de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública sobre la recuperació de l'activitat administrativa presencial en la prestació de serveis públics en l'àmbit de l'administració de la generalitat, a conseqüència de la Covid-19, una vegada superada la fase III del pla per a la transició cap a una nova normalitat.
TUC
OSUT

Àrees de la intersindical

Salut laboral i medi ambient

La Comissió Europea no modificarà la Directiva Marc de l'Aigua que protegeix les aigües europees

La Intersindical Valenciana, al costat d’una coalició de 138 organitzacions de la societat civil a nivell estatal, mostrem el nostre suport a aquesta norma al Manifest en defensa de la DMA a 2019, com a part de la campanya europea de #ProtegeTuAgua, i hem rebut gratament aquesta decisió per part de la Comissió Europea.

Moviments socials

Assolir la justícia social a través de la Justícia Fiscal.

OBJECTIU: Assolir la justícia social a través de la Justícia Fiscal.

Dones

19 juny violencia sexual conflictes

Intersindical Dones vol sumar-se al dia internacional contra la violència sexual als conflictes, jornada que des del 2015 denuncia les atrocitats a les quals es veuen sotmeses dones, xiquetes i xiquets de manera indirecta o directa en els conflictes armats.

Internacional

Situació de les treballadores i els treballadores sahrahuís en els territoris ocupats pel Marroc

Apel·lem urgentment a tots els sindicats internacionals perquè ens acompanyen en aquestes circumstàncies especials, marcades per la pandèmia del COVID 19, per a condemnar les violacions perpetrades pel règim marroquí contra els drets de les treballadores i els treballadors sahrauís en la part ocupada del Sàhara Occidental.

LGTB

Visibilitat per al col·lectiu LTB (lesbianes, dones trans i bisexuals)

València celebrarà l’orgull 2020 amb el lema ‘Amb drets, sense fronteres, dones lliures i diverses!’, una cita marcada per la COVID 19


Publicacions


Col·laborem amb: