Per una escola pública de qualitat

Per les condicions laborals

no_retallades228x100

No a les retallades

Totes les mobilitzacions >>>Silla

Mil veus per l’escola pública a Torrent

Centenars de persones es manifesten a Torrent contra les retallades i per una educació pública de qualitat.

15/6/12 Més de mil persones han recorregut aquesta vesprada els carrers de Torrent reclamant una educació pública de qualitat i rebutjant les constants retallades que s’estan produint en l’educació. Procedents de tots els centres educatius públics de la ciutat, els manifestants s’han concentrat davant de l’Ajuntament per a desprès recórrer l’Avinguda i el carrer del Pare Méndez, fins arribar a l’Institut Tirant lo Blanc, on s’ha organitzat un recital amb el cantautor torrentí pau Alabajos.

Convocats per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, les associacions de mares i pares d’alumnes i les assemblees del professorat, els participants a la marxa han expressat el seu rebuig a les brutals retallades que s’estan produint en Educació, les quals suposen la pitjor agressió que s’ha realitzat mai a l’Escola Pública.

En el manifest distribuït, es rebutja el desmesurat augment d’alumnes per aula, la reducció de plantilles de professorat, els retalls en beques i ajudes a l’estudi i la pujada de taxes universitàries, el deteriorament de les instal•lacions escolars, els barracons i la cessió de sòl públic per a col•legis privats.

Al llarg de la marxa s’han escoltat veus contra els atacs a les condicions laborals del professorat i contra la reducció de grups en tots els nivells educatius.

La manifestació ha comptat amb la presència de diferents dirigents polítics i sindicals locals, a més d’una important representació de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública de L’Horta Sud i d’Escola Valenciana, encapçalada pel seu president, Vicent Moreno.


Protesta a Foios contra les retallades i l'actitud prepotent de la inspectora

14/6/12 Pares i mares, professorat i representants sindicals s'han manifestat avui a Foios contra les retallades en educació i l'actitud repressiva de la inspecció educativa a l'IES Francesc Badia. La setmana passada, la inspectora va protagonitzar un incident lamentable quan va intentar intimidar al professorat perquè no exercira el seu dret amanifestar-se en el període no lectiu de l'hora del pati.


Silla

600 persones es manifesten a Silla per l'escola pública

14/6/12Unes 600 persones, entre pares, alumnes i mestres s'han concentrat en la plaça del poble de Silla per a demanar més qualitat per a l'escola pública, menys retallades i més atenció a l'educació per part del govern central i del govern autonòmic. La convocatòria partia de les AMPA dels col·legis públics i dels dos instituts de la població i pretenia ser la culminació de la lluita que s'ha portat endavant al llarg de tot el curs escolar contra les retallades en educació fetes per l'Administració valenciana. En les consignes que s'han escoltat al llarg de l'acte o es podien llegir en les pancartes quedava clara la indignació dels alumnes, professors i pares per les retallades que poden afectar-los el curs que ve: augment de tases, major ratio per grup i aula, reducció del professorat i menor atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials.

En l'acte, també han participat professors del Centre Ocupacional TOLA que atenen persones amb discapacitats a Silla. Entre les seues reivindicacions han recordat que des de 2011 no reben les subvencions de la Conselleria de la qual en depenen. Això els impedix pagar monitors, el menjador escolar i han arribat a una situació que, en ocasions, es fa difícil de suportar si no fora per la professionalitat dels treballadors del centre i per la preocupació i interés dels pares.

Tots els centres educatius trametran demà un escrit a la Consellera d'Educació i als Serveis Territorials de Cultura on manifesten les seues preocupacions per la qualitat de l'educació que rebran els seus fills en el futur i reclamen la derogació del decret i les ordres que legalitzen unes retallades que troben injustes perquè vulneren el principi d'igualtat d'oportunitats.

Àlbum de fotos


Polinyà

200 persones marxen a Polinyà contra les retallades

Convocades per l'AMPA del Col.legi públic l'Alcocera de Polinyà la protesta va tindre lloc el passat dissabte

12/6/12La marxa va eixir des del col.legi a les 19:30 amnenitzada per l amúsica de la Colla "El Porrat" de Tabals i dolçaines de Polinyà. Després de passar pel centre del poble, acabà amb una concentració a la plaça de l'Ajuntament on es feren els parlaments. El primer en intervindre fou el representant de la Plataforma i membre de FAPA-València, Alfredo Planells, que va insistir en denunciar les retallades fetes darrerament. Es denuncià l'augment de la ràtio en les aules que provocarà menys atenció educativa, l'eliminació o reducció de bonollibres i beques de menjador, l'eliminació dels reforços així com moltes modalitats dels batxillerats,etc.

A continuació parlà una representant del claustre de mestres del col.legi l'Alcocera de Polinyà denunciant la precària situació del centre amb un deute de Conselleria, sobretot pel que al pagament de les beques de menjador, que sobrepassa els 15.000€ i la incògnita de poder prestar aquest servei el curs que ve. També aludí als problemes directes que provocarà l'augment de la ratio, sobretot pel que fa al 2n cicle d'infantil, amb una excessiva massificació de les aules.

Per últim parlà la representant de l'ampa d'aquest centre. La presidenta d'aquesta associació, en un discurs emotiu, va demanar a les famílies que lluitaren per una educació pública i de qualitat perquè és la garant de que tots els xiquets i xiquetes tinguen les mateixes oportunitats a l'hora d'estudiar. Aludí també que l'educació no podia ser un dels pilars fonamentals per a les retallades doncs l'educació "és una inversió de futur, no una despesa". Demanà a les famílies i a tots els presents que es continuara lluitant per aquest dret bàsic dels ciutadans en un estat democràtic per tal que les futures generacions no puguen dir que en aquesta època ningú va fer res.

A la marxa van participar, a banda del col.legi i el seu ampa, la plataforma per l'ensenyament públic de la Ribera Baixa, l'IES Sucro d'Albalat ( l'institut de referència ), Escola Valenciana i representants dels sindicats CCOO-PV i STE-PV.


sogorb

L'Alt Palància diu No a les retallades

8/6/12 L'Alt Palància ha dit 'no' a les retallades, 'no' a la pèrdua de la qualitat i 'no' a la desaparició de les oportunitats perquè tots els joves tinguin accés a la millor formació i al millor futur. Mares, pares, alumnes, professorat i, en general, ciutadans defensors dels serveis de qualitat van participar en la manifestació convocada ahir a Segorbe per les AMPA de la comarca de l'Alt Palància. La protesta ha reunit més de mil de persones, que amb el lema 'Pel futur dels nostres fills. En defensa de l'escola pública. No a les retallades ", va recòrrer els principals carrers de Segorbe animada per una espectacular batucada.


El sindicat convoca assemblees de professorat desplaçat i suprimit

Hi haurà també dues concentracions el 13 de juny a Alacant i València

6/6/12 Com bé sabeu, les retallades en educació que pretén aplicar la Conselleria afectaran a una part molt important de professorat, que veurà modificat el seu lloc de treball en forma de desplaçament o supressió.

Per tal de debatre sobre aquest tema, STEPV convoca les següents assemblees:

 • Alacant Seu del Sindicat. Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 - 12 Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Alcoi IES Cotes Baixes Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Algorfa CEIP Cervantes Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Dénia CEIP Les Vessanes Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Elx Seu del Sindicat. Maximilià Thous, 121 Dimarts 12 de juny 18,00h
 • La Vila Joiosa CEIP Hispanitat Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Novelda CEIP Sánchez Albornoz Dilluns 11 de juny 18,00h
 • Benicarló Seu del Sindicat. Plaça de l'Ajuntament, 3 Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Castelló Seu del Sindicat. Marqués de Valverde, 8 Dimarts 12 de juny 18,00h
 • La Vall d'Uixó Seu de l'OSUT. C/ Almenara, 11 baix Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Alzira Seu del Sindicat. Luis Suñer, 28-16 Dimarts 12 de juny 17,30h
 • Bunyol CEIP Cervantes Dimarts 12 de juny 17,30h
 • Gandia Seu del Sindicat. Sant Pasqual, 13, 1ª, dta Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Llíria IES Camp de Túria/EOI Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Ontinyent CEIP Martínez Valls Dilluns 11 de juny 17,30h
 • Requena CEIP Lucio Gil Fagoaga Dilluns 11 de juny 17,30h
 • Sagunt i Port IES Clot del Moro Dimarts 12 de juny 18,00h
 • València Seu del Sindicat. Juan de Mena, 18 Dimarts 12 de juny 18,00h
 • Xàtiva Seu del Sindicat. Portal del Lleó Dimarts 12 de juny 18,00h
Mobilitzacions contra les retallades

A més, i junt a altres organitzacions sindicals, STEPV convoca a una concentració contra les retallades en educació per al dimecres 13 de juny, a les 18.00, en:

 • Alacant, Casa de les Bruixes
 • València, Plaça de Manises

Jornades de lluita per l'escola pública a l'IES Rascanya

Comunicat del professorat de l'IES Rascanya

6/6/12A l'IES Rascanya-Antonio Cañuelo de València hem realitzat al llarg d'aquest curs diferents accions dirigides a combatre les retallades en educació provinents de l'administració, tant l'autonòmica com l'estatal. Han estat moltes les agressions anunciades contra l'escola pública, algunes de les quals posades ja en marxa: la reducció dels sexennis i l'augment de la jornada lectiva al personal docent, l'acomiadament de professorat interí, la pujada de les taxes universitàries, la disminució de beques, l'augment de la ràtio en tots els nivells educatius...

El rebuig de la comunitat educativa a aquestes mesures ens ha portat a realitzar manifestacions, tancaments, concentracions..., i ha desembocat en tres jornades de vaga del professorat del País Valencià, que han tingut lloc els dies 16, 17 i 22 de maig, l'última de les quals ha estat una convocatòria de vaga general de l'educació a tot l'estat. Després d'això, però, no han cessat les protestes, traduïdes en diverses jornades de lluita, que a l'IES Rascanya-Antonio Cañuelo s'han concretat en les següents accions

 • Dijous, 24 de maig, tots els grups de l'institut anaren baixant al saló d'actes del centre, on s'estigué projectant durant tot el matí el vídeo “Yo estudié en la pública”, realitzat per l'associació que porta el mateix nom i que té com a objectiu fonamental la defensa i dignificació de l'escola pública en uns moments, com els actuals, en què es busca el seu desprestigi.
 • Dimecres, 30 de maig, es va convocar “dimecres de dol” al centre, invitant tota la comunitat educativa a acudir amb peces de roba d'aquest color per tal de fer una pancarta humana al pati amb el lema: “Prou retallades”.
 • Finalment, dijous 31 de maig, a més de la concentració a la porta en contra de les retallades, que duem a terme des de fa mesos, convidàrem l'alumnat a experimentar el que poden ser les aules durant els propers cursos: 36 persones en un taller de Cicles Formatius o en una aula de l'ESO, 42 si aquesta és de Batxillerat; també 42 alumnes s'aplegaren al gimnàs del centre, i més d'un centenar col·lapsaren els vestuaris d'aquest escenificant el canvi de classes.

D'aquesta manera hem volgut denunciar, i continuarem fent-ho, el que considerem un atac evident als drets del professorat i a la qualitat de l'escola pública.

ASSEMBLEA DE PROFESSORAT DE L'IES RASCANYA-ANTONIO CAÑUELO


400 persones es manifesten en Oliva per l'escola pública i en contra de les retallades en els serveis públics

MANIFEST

30/5/12 L'escola pública ha estat des de la seva creació l'encarregada d'assegurar el dret a l'educació de tota la població per tal de superar les desigualtats d'origen, ha estat el principal mitjà per garantir la cohesió social i ha establert les bases del progrés de les societats. L'educació pública garanteix la no discriminació per raça, sexe, religió o altres raons, com l’econòmica.

Al centre de tot l'entramat educatiu tenim l’alumnat però al seu voltant estem tots: professorat, famílies, educadors i educadores, conserges, administracions,... i si alguna cosa necessitem en aquests moments és diàleg, respecte i unió per front als atacs i retallades que està patint de manera injusta l’escola pública. Mentre a altres països del nostre entorn tota la societat tanca files a favor d’aquesta per disposar en el futur de bons professionals i millors ciutadans, a l’Estat espanyol es desqualifiquen els professionals de l’educació, s’augmenten les ràtios a les aules, es redueixen grups i ajudes, s’incrementen les taxes, s’elimina personal de suport i programes d’atenció a la diversitat... oblidant que un bon servei públic defineix les societats avançades i pròsperes.

Amb l'excusa de la crisi econòmica les administracions públiques estan aplicant retallades en els pressupostos educatius que poden portar greus conseqüències per al futur de la nostra societat. Els sindicats han denunciat que ja des del curs passat les retallades s'han introduït de forma continuada i progressiva en aquestos pressupostos. Aquest curs, la nostra autonomia ha donat nous passos regressius incrementant encara més les retallades i s’han suprimit les ajudes a les famílies amb la desaparició del xec-llibre, les ajudes al menjador, al transport escolar, etc.

No menys greus són les demagògiques declaracions d'alguns responsables de les administracions educatives que han intentat desprestigiar la tasca docent presentant a professors i professores com a poc treballadors. L'augment d'hores lectives en els horaris personals dels docents i els augments de ràtio en les aules significa la reducció del nombre de professors i professores, el que inevitablement repercuteix en la desaparició de desdoblaments, classes de reforç i suport, programes de qualificació professional inicial, educació compensatòria i altres programes, tutories,... i que el professorat haja d’impartir matèries de les quals no n’és especialista. S’atreveixen fins i tot a manifestar públicament que totes aquestes mesures no afectaran negativament la qualitat de l’educació.

Com a membres d’una mateixa comunitat educativa ara és moment de defensar i dignificar l’escola pública com a única garant de la igualtat d’oportunitats i d’un futur millor per als nostres fills i filles, deixant ben clar que una educació pública de qualitat no és una despesa sinó una inversió i un dret bàsic de la ciutadania.


Enquesta previsió retallades unitats i plantilles 2012/13

29/5/12L'increment de ràtios i d'horari lectiu del professorat comportarà una greu retallada de personal el pròxim curs. La Conselleria ens nega la previsió del nombre de professorat que es veurà afectat. És per això que us demanem que ompliu aquesta enquesta per tindre una previsió de l'abast d'aquestes mesures i poder encarar la negociació de normes com les supressions i desplaçaments amb un mínim de coneixement de causa.

Com sempre les dades que ens faciliteu són confidencials.Moltes gràcies per l'atenció, ànim i endavant.

Enquesta previsió retallades unitats i plantilles 2012/13


Ontinyent-20120523-00113

Primera mobilització al carrer de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament públic de la Vall d’Albaida

24/5/12 Al voltant de 1300 persones indignades es van manifestar ahir pels carrers d’Ontinyent contra la política educativa dels governs central i valencià. A les 19h començava la marxa des de la Plaça de la Concepció de la capital de La Vall d’Albaida.

Una marxa encapçalada per la pancarta de la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de la Vall d’Albaida, plataforma organitzadora de l’event, i en la qual es podia llegir: “IX AL CARRER I LLUITA PELS TEUS DRETS”. La manifestació va resultar molt sorollosa pels perols i artefactes que portaven els i les manifestants i a més on dominaven les samarretes negres recordant el dol per l’ensenyament públic.


22-maig-vaga-VLC-2

100.000 persones es manifesten per l'escola pública

100.000 persones acudeixen a les manifestacions que han tingut lloc aquesta vesprada en Alacant, Castelló i València

Un 65% secunda la vaga en escoles i instituts, i un 80% en les universitats

Es mantenen mobilitzacions per als dies 23, 30 i 31 de maig i s'ajornen les jornades de vaga

Convocatòria de noves mobilitzacions al maig

Àlbum de fotos del 22-M Castelló / València


El comitè de vaga rebutja la publicació de l’aplicació de les retallades estatals al DOCV i crida a la vaga el 22M

Es mantenen mobilitzacions per als dies 23, 30 i 31 de maig i s’ajornen les jornades de vaga

Els sindicats es reuneixen amb la Consellera d'Educació

STEPV valora negativament la reunió en no produir-se cap avanç


Mani-vaga-17maig-VLC

STEPV valora positivament les jornades de vaga del 16 i 17 de maig

El Sindicat fa una crida a la participació massiva en la jornada de vaga del 22 de maig

22-M 3a Jornada de Vaga a l'ensenyament públic valencià

MANIFESTACIONS 22-M 18:00h
 • Alacant Pl. Estels - Pl. Muntanyeta
 • Castelló C/ Sant Lluís fins Plaça Maria Agustina
 • València. Plaça Sant Agustí fins Plaça Amèrica

Mani-vaga-16maig-VLC

Un 25% del professorat secunda la vaga en el seu segon dia

Una desena d'assemblees comarcals avaluen la vaga

El Secretariat Nacional d'STEPV es reunirà demà per debatre les propostes de les assemblees


STEPV valora positivament el seguiment de la vaga i la manifestació de València

La Conselleria manipula les dades perquè compta al professorat de baixa i al de concertada com a no vaguista


17 de maig. Segona jornada de vaga

> Envia'ns les dades de seguiment al teu centre

Manifestacions Alacant, Castelló i València. 12 hores.

 • ALACANT Direcció Territorial d'Educació (c/Carratalà) – Casa de les Bruixes.
 • CASTELLÓ Plaça de Maria Agustina - Casa dels Caragols - Direcció Territorial d'Educació (Avgda del Mar).
 • VALÈNCIA Plaça de Sant Agustí (c/ Sant Vicent, Periodista Azzati, Plaça Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, Alfons El Magnànim, Pau, Plaça de la Reina, Carrer Barchilla, Palau, Micalet, Plaça de la Mare de Deu, Micalet, Cavallers i Plaça Manises).

ASSEMBLEES UNITÀRIES

 • TORREVIEJA. IES Mare Nostrum 17:30h.
 • ALACANT. IES Antonio José Cavanilles.17:30h
 • ELX. IES L’Assumpció 17:30h.
 • DÉNIA. IES Maria Ibars 17:30h.
 • ALCOI. IES Cotes Baixes 17:30h.
 • PETRER. IES Azorín 17:30h.
 • GANDIA. IES Ausiàs Marc. 17h.
 • BENIDORM. IES Beatriu Fajardo 17:30h.
 • VALÈNCIA. IES Benlliure. 17h.
 • ALZIRA. IES Rei En Jaume.17h.
 • CASTELLÓ. IES Penyagolosa. 17h.

Programació del 17 de maig. Segona jornada de vaga (pdf, 655KB)


vaga16M-VLC

La vaga té un seguiment del 35% del professorat

A la manifestació de València s'hi han sumat més de 30.000 persones de tot el País Valencià per a rebutjar les retallades de Vela i el decret Wert.

STEPV agraeix al professorat la seua participació i l'anima a continuar mobilitzat demà en el segon dia de vaga.

Manifest unitari llegit avui a la manifestació de València


Per què faré vaga

El pròxim 30 de juny més de 8.000 docents interins seran cessats i no cobraran l’estiu. Més de 3.000 d’aquests docents NO tornaran l’1 de setembre al sistema educatiu.

El primer dia de classe del curs que ve el professorat es trobarà amb més alumnat en cada una de les aules, més hores lectives, menys professorat per atendre’l i amb el salari novament rebaixat.

No és una situació que motive per a donar classe i afectarà greument la qualitat de l’ensenyament, cosa que la Conselleria d’Educació nega insistentment.

Continua llegint (pdf, 70KB)

Enquesta del seguiment de la vaga als centres

Mobilitzacions en l'ensenyament


La Confederación de STEs-Intersidical apoya las jornadas de huelga en la enseñanza pública en el País Valenciano y en la Región de Murcia


STEPV considera que el seguiment de la vaga serà important

14/5/12 El professorat valencià està convocat demà a la primera jornada de vaga


Vaga en l'ensenyament-País Valencià

Cartell-Vaga-ensenyament-m

Carta a l'afiliació sobre les motivacions de la vaga


Sobre els serveis mínims

La proposta de serveis mínims de l'administració de cara a la vaga indefinida intermitent d'ensenyament ha estat rebutjada unànimement per tots els sindicats convocants (STEPV, CCOO-PV, CSIF, ANPE i FETE-UGT). Aquesta proposta és la mateixa que la de la vaga del 29 de març, que també va ser rebutjada ja que significava un augment respecte de la vaga anterior (de 2010, en contra de les retallades del govern de Zapatero). També cal posar de manifest que l'administració tampoc a acceptat la proposta sindical de deixar que els serveis mínims es complisquen per un membre qualsevol de l'equip directiu i es manté la figura de director/a.

Els serveis mínims que publicarà l'administració en DOCV ón els següents:

 • En tots els centres: el director/a en funcions directives, amb exclusió d'activitats lectives. En cas de vacant o absència justificada, l'ordre és el següent: vicedirector/a, cap d'estudis, secretari/a. En centres de doble torn, el/la director/a podrà ser rellevat per una altra persona de l'equip directiu.

A més d'aquest servei mínim general a tots els centres:

 • En els centres d'educació infantil, primària i ESO: 1 professor/a per cada etapa educativa, amb un mínim d'una persona per cada 6 unitats
 • En els centres específics d'educació especial: un/a educador/a d'educació especial per cada 5 unitats
 • En els centres amb internat, a banda dels apartats anteriors, es prestaran els serveis propis dels dies festius.

Resolució sobre serveis mínims (pdf, 1,1MB)


22 de maig: Vaga estatal en l'ensenyament

Signa el Manifest "Levanta tu voz. Por una educación de calidad y en igualdad"

El comitè de vaga valencià modifica les dates de la vaga davant la convocatòria estatal del 22-M

Els sindicats STES - Intersindical, CCOO, UGT, ANPE i CSIF han proposat la convocatòria de vaga estatal contra les retallades aprovades pel Ministeri d'Educació i en defensa de l'ensenyament públic. Aquesta serà el dia 22 de maig.

Els sindicats valencians del sector educatiu hem convocat vaga per als diversos dies del mes de maig. En concret, per als dies 16, 17, 23, 24, 30 i 31 de maig. Una vegada fixada la data per vaga estatal, el comitè de vaga s’ha reunit (format per STEPV, FE CCOOPV, CSI·F, ANPE i FETE UGT-PV) per ajustar les dates de la vaga convocada en l’àmbit educatiu públic valencià per tal de fer-les coincidir amb la que s'ha convocat en tot l'estat. Per tant, les jornades de vaga en l’ensenyament valencià seran les següents: 16 i 17, 22 i 23 (en lloc de 23 i 24), i 30 i 31 de maig.

Les dues primeres jornades de vaga seran els dies 16 i 17 de maig amb les següents accions:

 • 16 de maig es farà una manifestació a la ciutat de València que partirà des de la Plaça de Sant Agustí a les 12 hores,
 • 17 de maig es faran manifestacions a Alacant, València i Castelló i assemblees a diverses localitats valencianes.

Els sindicats animen a tota la societat civil a participar en aquestes manifestacions per a mostrar el seu suport a un ensenyament públic de qualitat, sense cap retallada i pel futur de la societat.

Els motius de la convocatòria d'aquestes jornades de vaga són el rebuig al decret-llei de retallades salarials del govern valencià i al Reial Decret-llei 14/2012 del Ministeri d’Educació, que incrementa greument les ràtios i l’horari lectiu del professorat. Aquestes mesures comportaran un empitjorament de les condicions laborals del professorat, l'acomiadament de més de 3.000 docents interins i un greu deteriorament de la qualitat educativa que conduirà a l'increment del fracàs escolar.

Quant al referèndum del 10 de maig, els sindicats animen a la participació massiva del professorat per tal de rebutjar la proposta del govern valencià sobre l’aplicació de les retallades salarials.

Els sindicats convoquen demà el referèndum i concnetracions a les 12h en la porta dels centres docents, juntament amb la resta de treballadores i treballadores de la funció pública i sanitat.


Convocatòria de vaga el 22 de maig. Comunicat dels sindicats de l'ensenyament estatal. (pdf, 31KB)

Consulteu, més avall, el calendari de mobilitzacions.

Calendari de mobilitzacions

Cartellet Marxa Horta Nord 16 de juny


Adhesions al manifest "Per una educació de qualitat i en igualtat"


Document presentat a la Conselleria d'Educació amb la vaga dels permanents sindicals d'STEPV

mobilitzacio

Cartellets i materials per a les mobilitzacions

"Los recortes en educación tienen consecuencias aún más graves en el medio rural"

Comunicat de la Plataforma de la Serranía y el Rincón de Ademuz por la Educación Pública (pdf, 73KB)


Sobre la legalitat de les accions en centres

Preguntes més freqüents sobre els actes reivindicatius en els centres educatius


La mobilització en imatges: busca el teu centre

Envieu-nos les fotos de les concentracions en els vostres centres a noretalls@intersindical.org

Manifest sindical unitari contra les retallades en educació i per la depuració de responsabilitats en el Consell

(valencià / castellano)

Retallades

Les escoles i instituts valencians,contra les retallades

Els sindicats presenten més de mil manifestos dels centres contra les retallades


La Conselleria d'Educació pretén augmentar la jornada lectiva del professorat de Secundària


REFORMA LABORAL

Intersindical valora positivament la convocatòria de Vaga General el 29M

El Sindicat ha convocat un procés d’assembles per decidir el seu suport a la convocatòria


L’estalvi de 258 milions no pot eixir de la butxaca del personal dels serveis públics

Intersindical Valenciana contra la reducció de 258 milions d’euros de la partida de personal

La Generalitat presenta una proposta de negociació per a la Mesa de l’1 de març

Ni retirada del Decret, ni se suspenen les mobilitzacions