stepv55.gif (3507 bytes)

3 de octubre de 2000,
Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins

 

Hui, dimarts 3 de octubre de 2000, s’ha celebrat una Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins entre l’Administració i els Sindicats amb representació a la Mesa Sectorial d’Educació.

Aquesta reunió, demanada insistentment pels sindicats pel canvi de criteris per part de l’Administració en l’adjudicació de vacants de secundŕria als Serveis Territorials, no ha servit per solucionar els problemes plantejats i l’Administració no ha volgut canviar els criteris arbitraris, decidits unilateralment, per la Direcció General de Personal en l’adjudicació de vacants tot i que aquest canvi de criteris ha provocat que la major part de les vacants a temps parcial no s’hagen pogut cobrir a dia de hui.

L’Administració en cap moment ha volgut negociar les distintes solucions proposades pels sindicats i ha imposat, en tot moment, el seu criteri.

Des de l’STEPV-Iv hem criticat molt durament el sistema imposat per l’Administració perquč representa una involució en els drets dels tots els treballadors i treballadores que veuen com s’estŕ adjudicant vacants i/o substitucions sense respectar l’ordre establert a les borses d’interins.

La solució proposada per l’Administració per palˇliar els problemes d’aquesta adjudicació arbitraria i injusta ha estat permetre permutes de les vacants adjudicades als distints Serveis Territorials per a la qual cosa ha demanat la colˇlaboració dels sindicats presents a la Mesa Sectorial. Per fer aquestes permutes no s’ha fet publicitat, ni s’han establert terminis ni condicions. A més a més, aquestes permutes no respectaran l’ordre establert a les llistes de professorat interí.

L’STEPV-Iv s’ha demanat que s’anulˇlaren el actes d’adjudicació que venen celebrant-se als distints Serveis Territorials des del passat dijous dia 28 i es convocaren actes d’adjudicació de totes les especialitats a nivell de País tot respectant l’ordre de les llistes d’interins per fer una adjudicació lňgica, coherent i ajustada a dret.

La Mesa es tornarŕ a reunir el proper dijous dia 4 a les 12h. a la Conselleria de Cultura, Educació i Cičncia, per tractar de solucionar els problemes individuals que han anat generant les adjudicacions de vacants i l’adjudicació de vacants a temps parcial.

Valčncia, 03 d’octubre de 2000

 

< tornar a pŕgina d'ensenyament públic / tornar a pŕgina principal >