Intersindical Solidària dóna a conèixer la realitat geopolítica mexicana

Intersindical Solidària ha organitzat junt a Sodepau-PV i STEPV-Iv hui dimecres 9 de novembre en la seu del sindicat una conferència sobre la realitat actual de Mèxic i la seua posició en el món a nivell geopolític.

09 / 11 / 2022 | Intersindical

La conferència ha estat impartida pel Dr. Adrián Ramírez, President de la LIMEDDH, Lliga Mexicana per a la Defensa dels Drets Humans, s’ha titulat “Mèxic i la nostra amèrica, context actual i geopolítica.” També ha participat l’activista Marta Bolivar.

Intersindical Solidària, compromesa amb tots els pobles d’Amèrica Llatina, comparteix les lluites dels pobles i cultures de Mèxic i obre les seues portes a diàlegs futurs amb persones rellevants que defensen posicions progressistes i valentes.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.