Intersindical Solidària dóna suport Caravana Humanitària per al poble sahrauí

30 / 01 / 2021 | Intersindical

La Caravana Humanitària per al poble sahrauí està arreplegant col·laboracions econòmiques per comprar aliments, que les Associacions de Solidaritat amb el poble sahrauí consideren necessaris, per complementar la cistella bàsica alimentària sahrauí.

Aquests arribaran als campaments sahrauís a final del primer trimeste de 2021 o a principi del segon, en funció de la situació sanitària i dels protocol de mobilitat.

Intersindical Solidària, que se suma a aquesta iniciativa, demana la col·laboració econòmica tan necessària per al poble sahrauí que viu als campaments i que té com prioritat les persones més desfavorides i vulnerables.

Les aportacions es poden fer al compte corrent que s’ha habilitat per a la compra d’aliments i el seu transport fins els campaments.

♦️ CAIXA POPULAR:
ES17 3159 0022 1826 6673 7917

Esperem la vostra participació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.