Intersindical Solidària en defensa del poble kurd

Intersindical Solidària mostra un profund rebuig enfront dels atacs de l’aviació turca contra el poble kurd

21 / 11 / 2022 | Intersindical

Aquests atacs mortals han estat provocats per un estat, que mostra una tendència cada vegada més feixista, a diversos punts del nord de Síria i han ocasionat danys a un territori profundament maltractat i que sofreix les conseqüències directes d’interessos i estratègies internacionals.

Des d’Intersindical Solidària expressem la nostra solidaritat al poble kurd i també a les dones kurdes, defensores dels drets humans, que es troben en especial situació de risc per ser essencials en la transmissió de la vida i la cultura del poble. I exigim, junt amb altres organitzacions de tot el món, el suport internacional i la implicació activa de la Unió Europea i l’estat espanyol en el desenvolupament de polítiques que integren la cultura de la pau i garantisquen el respecte als drets humans.

Les activistes kurdes i el poble kurd són un exemple de què una societat justa i igualitària i una democràcia participativa és possible i, no hem d’oblidar, que aquests atacs són una expressió, elevada a la major potència, del sistema patriarcal.

Demanem a totes les organitzacions i organismes que lluiten en favor dels drets humans, que mostren la seua protesta i solidaritat al poble kurd, en el seu intent de preservar i continuar construint una societat justa en termes de gènere, ecologia i diversitat.

Solidaritat amb el poble kurd, amb l’esperança que un altre món és possible.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.